Tag på højskoleophold på højskoler fuld af musik, sport, kreative fag og dans

Overvejer du højskoler {https://www.uldum-hojskole.dk}? Velovervejede mig spekulerede i en periode , om hvorvidt højskoler var noget moi kunne blive glad for, men her imens mit højskoleophold {https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole} netop er færdiggjort så må jeg udlede, at det har været herligt. Højskoler foreligger med mange forskelligartede fag. Jeg havde undervisning i blandt andet, men lignende højskoler foreslår højskoleophold med fotografi eller måske en teaterlinje eller sportslinje – lige som efterskoler.

Dengang da undertegnede rendt rundt i 9. og efterskoler var smart var jeg for introvert til at være med. Men nu hvor jeg har gået i gym har mit højskoleophold været det bedste. Der er tydeligvis undervisning men højskoler er sleeeet ikk som gym. Man har det hyggeligt på et højskoleophold og der er ikke noget med at skulle til eksamen til sidst. Klar behagelighed ved højskoler, sådan som jeg har det.

For dig som er i tvivl om, hvilke ting du vil er højskoler praktiske. Eller for de af jer som gerne vil have et pause-år og dropper at være butiksassistent for højskoler. Flere elever tager både højskoler + job. Jeg rejste dog selv på højskoleophold uden at arbejde ved siden af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.