Stor-shopping af iphone 5 glas/iphone glas og iphone 4 skærm udbedring akkompagnieret af min bror

Jeg tabte min telefon ud af mine fingre for 15 dage siden imens jeg fotograferede. Så både min bror og jeg mangler nu henholdsvis iphone glas , pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass, /iphone 5 glas , pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s, til min bror + en omgang iphone 4 skærm , pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s, udbedring til mig suppleret med et par USBkabler. Det er adskillige gange hændt at undertegnede har tabt smartphonen på stuegulvet hvor der ikk er sket noget, men idag klarede undertegnedes iphone 4 skærm den ik skærene. Fandens.

Den slags restaurering af iphone glas er hvis I ikke ved det abnorm kostelig. Det er tæt på, at jeg planlagde, hvorvidt undertegnede kun havde mere ud af at vælge et stk sprit ny mobiltlf inklusive ubrugt iphone 5 glas uden skrammer. Men økonomisk klemte mig er vild med min gode gamle iphone 4 og har ikk engang pengene til bare at købe en ny. Så en restauration af iphone 4 skærm er sørme det mest økonomiske for mig.

Torbens iphone glas ser i dag ud som det helst skal. Men på grund af mit uheld overvejer han iphone 5 glas medfølgende slagfast panzereffekt, han kan evne at komme omkring at gennemgå samme uheld som er skete for min iphone 4 skærm. Det ville have været dejligt hvis jeg dog indkøbte panser iphone glas inden jeg tabte mobiltelefonen. Men jeg kan være glad for, at han snart scorer sig iphone 5 glas til sin – og takker for mit forslag ved at betale en frokost til sin søster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.