Idet du overvejer at få lavet tatoveringer, er det væsentligt, at du finder en kompetent tatovør København

Jeg er faktisk ikke i stand til at benægte, at jeg hele tiden har været glad for tatoveringer (http://tattorium.dk/tatoveringer/): især fordi jeg sådanset har fået mere end et par stykker. Jeg fik brugt flere uger på at designe et billede, & jeg erindrer godt da jeg fik min første tattoo (http://tattorium.dk/), for det var et stort skridt. Såfremt man bevæger sig fra en naturlig, uspoleret krop til at slutte sig til befolkningsgruppen med tatoveringer, synes det hver gang besværligt med den 1. tattoo. Særligt på arbejdet, hvor man bør se professionel ud, er folk tit måske ej så glade for tatoveringer. Derfor besluttede jeg at få min første tattoo på siden, hvor folk ikke ser den i arbejds sammenhænge.

At bestemme, hvad for en tatovør København (http://tattorium.dk/tatovorer/), jeg skulle bruge, anvendte jeg lang tid på. Til at starte med burde det nok blive en kendt tatovør København, som er udlært med hensyn til renlighed samt anvender sunde nåle, & efterfølgende skulle tatovørens tegnestil passe med min idé. Dengang jeg omsider fandt den optimale tatovør København samt fundet ud af, hvordan min tattoo skulle designes, var jeg blot nødsaget til at overkomme nålenes ubehagelighed, plus efterfølgende blev den færdig! Her gik nok ej mange måneder, før jeg overvejede mere tatoveringer, for jeg blev faktisk enormt glad for min tattoo. Den sammme tatovør København benytter jeg nu altid til alle mine tatoveringer, og det er altid en smuk tattoo, som jeg er begejstret over at fremvise.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.