Hvem kender en erfaren efterskole 8. Klasse…?

I folkeskolen har vores Frederik ik’ følt sig godt tilpas..! Der har i i en hel del år været en negativ social dynamik. & beklageligvis kæmpet mod mobning… Det har virkelig gjort ondt på mig. Jeg har været grædefærdig talrige gange, og dét har han så absolut ligeledes været… Vi har nu til eftermiddags FINALLY fundet ud af en perfekt løsning på vores dumme problem… Vi har truffet den beslutning, at han skal på efterskole i 8 klasse…! Det er lige om lidt, så han ska ik holde vejret ret længe endnu. Vi er alle helt vildt begejstrede for denne idé… Oprindeligt var det ham selv, som kom på idéen om efterskole 8. klasse… & os som forældre var begejstrede for forslaget, da han præsenterede det for os, for snart ti måneder siden. Jeg har udelukkende hørt positive ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor nervøs. Jeg er helt igennem overbevist om, at det kommer til at være en god oplevelse for ham!

Den virkelig eneste tankestrøm, jeg ligger inde med lige for tiden er, at det er helt enormt vanskeligt at vælge én efterskole ud! Der er virkelig mange efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig noget overblik, men jeg føler virkelig, at det er hårdt!! Så jeg håber inderligt, at i har overskud til at bistå mig med at finde en kompetent efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html – … Jeg har ladet mig fortælle, at det i hvert fald ik er alle typer skoler, som kan offerere undervisning til 8. Klasse, så husk på, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse! Grundlæggende beder vi inderligt til at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, der offererer guitarundervisning! Dét elsker han ovenud meget, og det har hjulpet ham kolossalt meget, hvis han har været ked af det! Så det ville være perfekt, hvis vi kunne opspore en efterskole 8. klasse, som kan bistå ham med at udvikle sit talent!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.