Find lejebolig: Jeg søger i øjeblikket billig boligudlejning

Jeg er startet på at google udlejning af bolig » http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/,, boligudlejning » http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/, plus søgeord i samme dur, for jeg glæder mig så meget rokere mit lille værelse når min eksamen er overstået. Min idé med Find Lejebolig » http://nordichousing.dk/, er egentligt min egen idé. Far Jens foretrækker at de køber en lejlighed til mig mens jeg personligt foretrækker boligudlejning. Bankrådgiveren har sørme overtalt far. Men hvis det sker er det jo bedst at have overvejet, i hvilket område jeg foretrækker at bo fremover. Til sammenligning med udlejning af bolig, så vil at rykke i andel, såfremt den unge ikk’ bliver boende i minimum 48 måneder. Og så længe frem aner jeg godt nok ikke, hvor jeg er. Måske vil jeg bo og studere i Randers og søge boligudlejning dér. Modsat kunne jeg starte på en uddannelse, jeg ska’ find lejebolig og lever der.

Den store dag hvor undertegnede rokerer hjemme fra pigeværelset ser jeg virkelig frem til og jeg er altså mere til forestillingen om boligudlejning i modsætning til leve i en lille andel. Når jeg vælger udlejning af bolig er jeg med større frihed, ligesom jeg kan opsige lejligheden i samme øjeblik jeg foretrækker det, hvis gøre det forfra med projekt find lejebolig og flyt til ny by, når undertegnede f. eksempel gerne vil på uni eller måske opstøver en kæreste der har sit liv et helt andet sted.Min kusine lever lige for tiden i andelslejlighed imens hun rejser mere end 70 kilometer alle hverdage, som følge af at hun ikke kan få solgt lejligheden. Det er en historie der er en årsag til hvordan jeg ønsker udlejning af bolig og har startet egen Find Lejebolig søgning. Jeg har intet begreb om, hvor jeg kommer til at studere, eller i hvilket område jeg forventer at leve hvis vi tænker 4-5 frem i tiden. Derfor er udlejning af bolig et bedre valg til mine behov frem for at købe en andel.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.