Få en bogholder fra et vikarbureau til at organisere dit regnskab, såfremt du er selvstændig

Min begejstring er stor for at bruge et vikarbureau - ipregnskab.dk/vikarbureau, , på de tidspunkter hvor jeg har brug for en bogholder - ipregnskab.dk/bogholder, der kan se på det månedlige regnskab - ipregnskab.dk, i min mindre virksomhed. Jeg har ikke mine evner inden for økonomi og regnskab. Sådan et vikarbureau er ganske sikkert herligt, når de udsender en kompetent bogholder til at skrive mine udgifter. Om ikke så længe er det halvandet år siden jeg sprang ud i at bruge en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i min virksomhed, og jeg er rigtig godt overbevist

Som helt ny blogger brændte jeg i en fart mine naller på mit regnskab. Der var det at min veninde fortalte om et vikarbureau hun havde hørt om, hvor de har en rutineret og fleksibel bogholder, som kan forfærdige det regnskab nemt og hurtigt. Så cool frem for at sidde og bøvle med overblikket når man ikke kan finde ud af det. Til virksomheders regnskab vil helst have en bogholder der er hos et vikarbureau i stedet for en bogholder, der arbejder som selvstændig, for hos bureauet føler jeg mig forsikret om, at de har en ledig bogholder, i den periode hvor det er nødvendigt for mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.