Det er så cool at anvende europaller, plastpaller og træemballage i køkkenhaven

Det har i lang tid været smart at bruge plastpaller, træemballage eller europaller til møbler og lignende. Og jeg tilsigter endvidere, hvor vidt jeg også kan lave et par siddepladser i villahaven eller måske højbede ud af træemballage, plastpaller eller europaller. Jeg har her forleden fået sendt et ildfad i fødselsdagsgave, og noget skal veninderne og mig jo sidde rart på, når mine venner og jeg skal varme skumfiduser og varme os ved gløderne. Endvidere mener jeg, det lyder tjekket at gøre det selv.

Tænker jer derude netop ligesom jeg, at det kunne være oplagt at have et par højbede og stole, som du helt selv har udtænkt? Jeg har googlet lidt vedr. at bruge europaller og træemballage til højbede, og flere hjemmesider anbefaler plastpaller i stedet for træemballage og europaller. For højbedets løg, pastinakker og kartofler. Men hvis man sår i plastpaller er der ikk nogen sundheds fare.

Jeg ved ikke rigtig mht borde i træemballage og europaller. Til et sidebord vil jeg sandsynligvis anvende plastpaller som alternativ, så en mad med spegepølse. Europaller og træemballage kan godt anvendes til siddemøbler, som jo ikke får kontakt med urter og grønt. I hvert fald kan man helt problemfrit kreere stole og sådan til at sidde på i træemballage og europaller hvor vidt overfladen er behandlet med kemi eller ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.