Angående nyere kontra gammel fraværsregistrering og timeregistrering

Én af de første og eneste gange undertegnede ever har snydt, var dengang hvor det omhandlede fraværsregistrering imens jeg læste på uni. Da jeg læste fungerede timeregistrering ved at vi ekspederede sedler omkring i lokalet, hvor man afkrydsede sit navn/studienummer så man ikk ville få fraværsregistrering. Jeg har i den forbindelse nogle gange registreret navne for nogle fra min studiegruppe, hvis det skete at de ikke deltog i en time.

For tiden har jeg en stilling på en arbejdsplads, hvor timeregistrering og fraværsregistrering endnu engang er en gevinst. Fraværsregistreringen er i dag bedre og desuden digi-digi siden gymnasietiden og timeregistreringen er bestem ik noget der driller og vores arbejdsdag. Tidsregistreringen kører uden problemer og hvor lønnen altid er nøjagtig. Så jeg har utvivlsomt en positiv forståelse af fraværsregistrering gjort via eksemplet på ny tidsregistrering af idag..

I året bagefter gym-tiden arbejdede jeg et sted, hvor der ligeledes blev ført timeregistrering. Formålet var ik fraværsregistrering men for at notere hvad tid vi mere præcist arbejdede. En temmelig smart ting, for med det udgangspunkt fik vi løn i netop den tid, vi var registreret på jobbet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.